Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/11 ΣΤΙΣ 3:00ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ


 Η κυβέρνηση εντείνει των θέμα των πλειστηριασμών κάτω και από την πίεση των δανειστών ώστε να γίνει και η τρίτη αξιολόγηση και το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να βγουν στο «σφυρί». 

Η Λαϊκή ενότητα εναντιώνεται στο ξεσπίτωμα του ελληνικού λαού και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και την παρεμπόδιση των πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία της χώρας. 

Την Τετάρτη 29/11 στις 3:00μμ,  H Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών, έχει συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και στην συνέχεια με πορεία και συγκροτημένα θα πάμε στα δικαστήρια ώστε να εμποδίσουμε την διαδικασία των πλειστηριασμών και την αρπαγή των σπιτιών των λαϊκών οικογενειών. 

Η Λαϊκή Ενότητα Αχαΐας στηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε αυτή την κινητοποίηση και καλούμε όλους και όλες να δώσουμε το παρών και αυτή την Τετάρτη και να στείλουμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση πως κανένας δεν θα πεταχτεί έξω από την κατοικία του.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/11 ΣΤΙΣ 3:00ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου