Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Με Παναγιώτη Λαφαζάνη, το Φεστιβάλ Unity στην Πάτρα το διήμερο 6-7 Οκτωβρίου


Μετά την επιτυχημένη πρώτη εμφάνιση στην Αθήνα, ένα νέο , ετήσιο πολιτικό και πολιτιστικό διήμερο θα λάβει χώρα και στην Πάτρα. 

Ευελπιστούμε ότι το “Unity” θα γίνει τόπος συνάντησης με συζητήσεις, προβληματισμούς, μουσικές για νέους/νέες, εργαζόμενους/εργαζόμενες,  άνεργες / άνεργους, κινήματα και ανθρώπους που θέλουν να συζητήσουν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν.

Με σύνθημα την «Ενότητα» μεταξύ των λαών, όσων πλήττονται από τις κυρίαρχες πολιτικές, ενότητα της Αριστεράς, των κινημάτων, ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων και όλου του κόσμου που παλεύει καθημερινά για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Μια πρωτοβουλία του κόσμου της Λαϊκής Ενότητας με στόχο να γίνει υπόθεση του καθενός και της καθεμιάς που αναζητά μια συλλογική διέξοδο, έναν άλλον τρόπο συζήτησης, διασκέδασης και προβληματισμού.

Αυτό που μας παρακινεί και μας ενώνει είναι η πεποίθηση ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε αλλιώς. Τη στιγμή που οι από πάνω» ενώνονται για να μοιράσουν αδικία, θλίψη, φόβο, εμείς προτάσσουμε την αλληλεγγύη, την αντίσταση, την αξιοπρέπεια, τη δημιουργικότητα και τον αγώνα.

Το φεστιβάλ Unity  θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Οκτώβρη στο Παλιό Δημοτικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

19.00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ

"ΣΚΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ"

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ (μηχανικός)
ΜΑΝΑΒΗ ΣΤΕΛΛΑ (φοιτήτρια, Νέοι/Νέες ΛΑΕ)
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ (Άνεργος, Νέοι/Νέες ΛΑΕ) 

20.30 STAND UP COMEDY ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΥΡΩΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ

22.00 ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΦΑΚΑ | BANDAMADARA


ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

18.00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

"ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ"

ΟΜΙΛΗΤΕΣ 

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ


20.30 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ


Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν:


Ο Βύρωνας Θεοδωροπουλος και ο Μιχάλης Μάθιουδακης δύο από τους καλύτερους stand up κωμικούς της νέας γενιάς θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 06 Οκτωβρίου νέο και παλιότερο υλικό.
Ένας συνδυασμός από ολοκαίνουρια κείμενα του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου μαζί με τα καλύτερα κείμενα από την παράσταση 
του Μιχάλη Μαθιουδάκη «ΟΛΟ ΛΑΘΟΣ». 
Αποτυχημένα πάρτι, ελληνικό πένθος, εκτυπωτές, κόκκινα φανάρια, χάλια αφίσες, λάθη στον messenger, ατελείωτη φλυαρία, κόλπα γιαγιάδων, ανιχνευτές μετάλλων, παιδικές ζωγραφιές, θείοι (πάντα θείοι…), άκυροι συγγενείς, άκυρα αντικείμενα, άκυρες φωτογραφίες, ο Κωνσταντίνος, ο Δημήτριος και η Ολάγια συνθέτουν μία γνήσια stand up comedy παράσταση που ξεκάθαρα δεν πρέπει να χάσετε. 


Οι Φ.Α.Κ.Α δημιουργηθηκαν τους πρωτους μηνες του 2015 , τον Δεκεμβρη της ιδιας χρονιας κυκλοφορησε ο πρωτος τους δισκος σε ανεξαρτητη παραγωγη με τιτλο ΄Ψάξε να κρυφτεις.Απο τοτε μετρανε πολλα live κυριως στην Πατρα αλλα και σε αλλες πολεις, καθως εχουν ανοιξει συναυλιες καταξιωμενων καλλιτεχνων της ροκ σκηνης οπως -Δ.Πουλικακου,Γ.Αγγελακα,Υπογεια Ρευματα,Αντιδραση,Μωρα στη φωτια-Magic de spell. 

BANDAMADARA
Μια πολυσυλλεκτική μπάντα που ξεκίνησε από ένα κουαρτέτο - δύο κιθάρες, μπάσο και καχόν - και μεγάλωσε με τα χρόνια παρουσιάζοντας σχήματα 9 και 10 ατόμων. Με ήχους swing, reggae, ska, bossa nova σε διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών και γνωστών μελωδιών αλλά και πολλά δικά τους κομμάτια η Bandamadara αποτελείται από τους εξής:
Κώστας Παναγόπουλος, τύμπανα
Παύλος Μαραγκός, μπάσο
Ιάσονας Λιαρομάτης, κρουστά
Πατρίσια Μαυρογόνατου, φωνή
Νίκος Χρυσανθόπουλος, κιθάρα & φωνή
Αλέξανδρος Παπάκος, κιθάρα & φωνή
Τέτη Ζέρβα, μαντολίνο & φωνή
Αποστόλης Κούτσικος, τρομπέτα
Φώτης Καλλιντέρης, σαξόφωνο
Τίμος Σπανοπουλος, σαξόφωνο
Γιάννης Κανακαρης, τρομπόνι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου