Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΛΑΕ ΑΧΑΙΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ


Η Λαϊκή Ενότητα Αχαΐας οφείλει να ενημερώσει τον λαό της Αχαΐας για τα σημερινά τεκταινόμενα κατά την απεργιακή πορεία της Πάτρας.  Η ΛΑΕ όπως έπραξε και κατά την πορεία της 1η Μάιου κάλεσε σε συγκέντρωση στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Κολοκοτρώνη, με σκοπό να κάνει ξεχωριστή πορεία από τις νεομνημονιακές και παλαιομνημονιακές δυνάμεις που ηγεμονεύουν στην διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Σήμερα στην Πάτρα κατά την πορεία της απεργιακής κινητοποίησης, στελέχη της ΛΑΕ δέχθηκαν επανειλημμένα απρόκλητη φραστική επίθεση και προπηλακισμούς, από την πρόεδρο (και άλλων συνοδοιπόρων της) του Εργατικού  Κέντρου Πάτρας. Αιτία της επίθεσης ήταν η άρνηση μας να ενσωματωθούμε στην πορεία που διοργάνωναν η πασόκικη διοίκηση του ΕΚΠ σε αγαστή συνεργασία με τις ΣΥΡΙΖΟΕΑΜικές δυνάμεις. Η Λαϊκή Ενότητα όπως και την προηγούμενη πορεία είχε ενημερώσει ότι θα συγκεντρωθεί στην συμβολή των παραπάνω οδών και πολύ πριν ξεκινήσει η πορεία του ΕΚΠ, θα ξεκίναγε την δική της.

Η διοίκηση του ΕΚΠ, σεσημασμένη ,γνωστή μνμηονιακή και γραφειοκρατική δύναμη, βλέποντας τον απλό εργαζόμενο που ήθελε να διαδηλώσει να γυρνά την πλάτη σε υποστηρικτές παλαιών και νέων μνημονίων και να επιλέγει τα αγωνιστικά μπλοκ της Αριστεράς πανικοβλήθηκαν. Με τις γνωστές από παλιά τραμπούκικες μεθόδους προσπάθησαν να επιβάλλουν μία ψευδή εικόνα συμπόρευσης των εργαζόμενων της πόλης με αυτούς.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΑΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 18/5 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου