Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΛΑΕ ΑΧΑΙΑΣ:-ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΣΤΙΣ 19:00, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε.) στηρίζει το κείμενο – έκκληση του Μίκη Θεοδωράκη και των άλλων ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης, με το οποίο καλούν όλους και όλες να δώσουν το «παρών» στη μεγάλη εκδήλωση ανυπακοής και αντίστασης ενάντια στο τέταρτο μνημόνιο, την Πέμπτη (18/5) στο Σύνταγμα, στις 7 μ.μ., καθώς και στις αντίστοιχες εκδηλώσεις στις πλατείες όλων των πόλεων της χώρας.
Η Λαϊκή Ενότητα Αχαίας απευθύνει με τη σειρά της κάλεσμα από την σκοπιά της δικής της εναλλακτικής πρότασης, σε όλους τους πολίτες, στους νέους και στις νέες, για να δώσουν ενωμένοι το αγωνιστικό «παρών» την Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, ενάντια στο 4ο μνημόνιο.
Μοναδική διέξοδο από την κρίση αποτελεί ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης με διαγραφή του χρέους, έξοδο από την Ευρωζώνη, ρήξη με την Ε.Ε., μετάβαση στο εθνικό νόμισμα, τερματισμό της λιτότητας και κατοχύρωση δημοκρατικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
‘Ολες και όλοι μαζί να πούμε «ΟΧΙ» στο 4ο Μνημόνιο, το οποίο ετοιμάζονται να ψηφίσουν οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με συνένοχη τη μνημονιακή αντιπολίτευση.
Όλοι και όλες στην  Πλατεία Γεωργίου– 7 μ.μ. την Πέμπτη 18 Μαΐου
Όλοι και όλες στις πλατείες των πόλεων της Ελλάδας
·       Το ηλεκτρονικό κάλεσμα της εκδήλωσης στο facebook είναι στην παρακάτω διεύθυνση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου